Home
Dag 1 : Heenrit via de Ardennen naar de Oostkantonsvolgendevorige
Trips per regio
Trips per thema
Dochamps : Parc Chlorophylle 2 km
Dochamps Dochamps ligt temidden van uitgestrekte bossen; een ideale plaats voor een educatief en recreatief bospark. Over een parcours van 2 km leer je van alles over de natuur en is er vanalles te zien en te doen (kruinenpad, uitkijktoren, avonturenparcours...). Een niet te missen attractie voor jong en oud!
Spa : Fagne de Malchamps geel 4,5 km
Spa
domein Berinzenne
www.berinzenne.be
De bronnen van Spa borrelen op nabij het veen van Malchamps. Via het bezoekerscentrum stappen we naar de uitkijktoren. Na genoten te hebben van het panorama, doorkruisen we dit prachtige veengebied. Bij een herdenkingssteen voor een neergestort vliegtuig, nemen we links en bereiken zo het bos. De brandgang volgen we naar links en brengt ons weer bij het beginpunt.
Hockai : wandeling Hoëgne 4 km
Hoegne
eeuwfeestbrug
Het pad langs het hoogveenriviertje de Hoëgne is een heus avonturenparcours. Na de eerste honderd meter vlak, volgt een afwisseling van brugjes, vlonders, trappen, rotsen ... terwijl het water zich een weg baant over en tussen de rotsen, met her en der watervalletjes. De Ardennen op z'n mooist en avontuurlijkst! Na zo'n 2 km keren we dezelfde weg terug.
volgendevorige Wandeltrips 2021 | Contact : wandeltrips@telenet.be | Inhoud en webdesign : Els Q